Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

Balaton Art Residency / Sajtómegjelenések  / Kultúra.hu – Kármán Dániel képzőművész a Kultúra.hu díjazottja

Kultúra.hu – Kármán Dániel képzőművész a Kultúra.hu díjazottja

A Kultúra.hu díjat hozott létre a IV. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely résztvevői számára azzal a céllal, hogy a kortárs képzőművészetet közelebb hozza a közönséghez. Az elismerést idén Kármán Dániel fiatal képzőművész nyerte, akinek a munkásságával az elkövetkező időszakban kiemelten fog foglalkozni a Kultúra.hu.

A Kortárs Alkotóműhely idei alkotótáborát augusztus 8–15. között tartották Szóládon, ahol tíz képzőművész teljes költségtérítés mellett alkothatott. A művésztelep helyszíne lehetőséget teremtett a nyugodt, koncentrált alkotásra, ugyanakkor az alkotóműhely mentorprogramja keretében a fiatal alkotók válaszokat kaphattak a szakmai és a karrierrel kapcsolatos kérdéseikre. Az idei évben Batykó Róbert, az acb Galéria képzőművésze a saját szakmai életútjának sikereit és tanulságait megvilágítva önmenedzselési stratégiájuk kialakítására sarkallta a pályakezdő képzőművészeket.

A cikk itt érhető el