Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

VI. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency (BAR) 2023.07.31-08.13. között

VI. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency (BAR)

A VI. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency a II. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Kortárs Nyár Programsorozat Fő programja.

A VI. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Art Residency egy nemzetközileg is elismert alkotóműhely, melyen 15 hazai és nemzetközi művész vesz részt. Az Alkotóműhely és Art Residency egy kiemelten magas színvonalú szakmai közeg, ahova minden évben sokszoros túljelentkezés nehezíti meg a független szakmai zsűri feladatát a jelentkezett művészek kiválasztásában.

A programot minden évben egy neves művészeti mentor neve fémjelzi. A 2023-as Alkotóműhely és Art Residency művészeti mentora Szinyova Gergő festőművész.

Az Alkotóműhely és Art Residency-t minden évben jelentős érdeklődés övezi, ahol az érdeklődő lakosság szabadon tud a művészekkel megismerkedni, és betekintést nyerni az alkotás folyamatába.

Információk
Helyszín:Szólád, Pitypang Vendégház
Cím:8625 Szólád, Kossuth Lajos u. 53.
Dátum:július 31-augusztus 13.
Célcsoport:Az Alkotóműhely és Art Residency-re minden érdeklődőt szeretettel várunk akik szeretnék jobban megismerni a kortárs művészetet.
Regisztráció:A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Az Alkotóműhely és Art Residency-t kizárólag az előzetesen meghirdetett időpontokban, és regisztrációt követően lehet megtekinteni.