Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

A VI. Dél-Balatoni Kortárs Alkotóműhely és Kortárs Nyár Programsorozat a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális program támogatásával jön létre.

 

II. Dél Balatoni Iskolai Művészeti Pályázat és Tehetséggondozó Program

II. Dél Balatoni Iskolai Művészeti Pályázat és Tehetséggondozó Program

A II. Dél-Balatoni Iskolai Művészeti Pályázat és Tehetséggondozó Programot a dél-balatoni régió középiskoláiban hirdetjük meg, azzal a céllal, hogy megtaláljuk a legtehetségesebb, és a művészetek iránt fogékony diákokat. A művészeti pályázat kifejezetten a középiskolás korosztálynak szóló program. Az iskolákat és művészeti tanárokat is bevonva hosszú távon is működő tehetségkutató hálózat alapjait szeretnénk létrehozni. A beküldött alkotásokat neves szakmai zsűri bírálja el. A nyertes pályázók alkotásait bemutatjuk a júliusban megrendezésre kerülő Dél-Balatoni Kortárs Művészeti Kiállításon, Szóládon. A legtehetségesebb diákok meghívást kapnak mint látogató az Alapítvány által szervezendő eseményekre, valamint az Alapítvány kapcsolati lehetőséget biztosít a diákok és az Alkotóműhely résztvevői, szakmai résztvevők között.

Információk
Helyszín:Szólád
Dátum:Április 11. - Június 09.
Tematika:NEKEM A BALATON...
Célcsoport:Középiskolás diákok
Jelentkezési határidő:2023. június 02.
Nyertesek kiválasztási és értesítési határideje:2023. június 09.